Share

Oficinas CEL-RAS, Castellón

After 14 years since CEL-RAS was born, in 2020 we were able to finish the new offices in Castellón. Throughout all these years, the CEL-RAS team has grown in all aspects. We have gone through different offices adapting to our needs of the moment until, after designing offices for clients, we made a space to make our own with the best in their trades and in their products.

In order to create a welcoming, comfortable space that would serve as a showroom for our clients, the CEL-RAS offices have a small group of great professionals from the construction and interior design sectors.

Distributed over two floors, at street level is the workspace. Flooded with natural light and a huge glass window that allows you to see the outdoor gardens and escape from the computer screen with a single movement of your head, it is the space where, with a soft background music, they hide from the timid hums of the songs to the clicks of the keyboard and mouse. This floor also has an elegant toilet, the reprography area and a reception or informal meeting space between colleagues.

On the other hand, a staircase made of exposed concrete and wood, which gives the sensation of a flown staircase due to the darkness left on the wall, gives access to the first floor where the meeting room and project presentation room are located. Equipped with the latest technology, every Monday at 10 am it hosts the weekly meeting of the team, as well as the different meetings with clients who visit the studio to develop their own project. On this floor there is also a full bathroom, although discreetly distributed to do the toilet function most of the time, the kitchen and the dining room, which is full of life and rich dishes with the memorable lunches or the daily meals of the team of CEL-RAS.

 

Después de 14 años desde que CEL-RAS  naciera, en 2020 logramos finalizar las nuevas oficinas en Castellón.

A lo largo de todos estos años, el equipo de CEL-RAS ha ido creciendo en todos los aspectos. Hemos pasado por diferentes oficinas adecuándonos a nuestras necesidades del momento hasta que, después de diseñar oficinas para clientes, hicimos un hueco para hacernos las nuestras propias de la mano de los mejores en sus oficios y en sus productos.

Con la finalidad de crear un espacio acogedor, cómodo y que sirviera de showroom para nuestros clientes, las oficinas de CEL-RAS tienen un pedacito de grandes profesionales del sector de la construcción y del interiorismo.

Distribuídas en dos plantas, a pie de calle se encuentra el espacio de trabajo. Inundado de luz natural y una enorme cristalera que te permite ver los jardines exteriores y evadirte de la pantalla de ordenador con un solo movimiento de cabeza, es el espacio donde, con una suave de música de fondo, se disimulan desde los tímidos tarareos de las canciones hasta los clics del teclado y del ratón. Esta planta también cuenta con un elegante aseo, la zona de reprografía y un espacio de recepción o de reunión informal entre los compañeros.

Por otro lado, una escalera de hormigón visto y madera, que da la sensación de escalera volada por el oscuro que deja en la pared, da acceso a la planta primera donde se encuentra la sala de reuniones y de presentación de proyectos. Equipada con la última tecnología, todos los lunes a las 10h acoge la reunión semanal del equipo, así como las diferentes reuniones con los clientes que visitan el estudio para desarrollar su propio proyecto. En esta planta también hay un baño completo, aunque discretamente distribuído para hacer la función de aseo la mayor parte del tiempo, la cocina y el comedor, que se llena de vida y de ricos platos con los almuerzos memorables o las comidas diarias del equipo de CEL-RAS.

  • Fecha : Marzo 2020
  • Estado : Finalizado
  • Lugar : Castellón